Krydderkage

Her er en opskrift på krydderkage med vores lækre 5 krydderi

Krydderkage opskrift

Ingredienser: 

  • 125g Margarine
  • 100g puddersukker
  • 2 æg
  • 275g hvedemel
  • 3 tsk bagepulver
  • 2,5 tsk 5 krydderi
  • 75g flormelis
  • 1,25 dl mælk
  • 100g rosiner

Glasur:

  • 100g flormelis
  • 1 spk kogende vand

 

Margarinen røres blød. Puddersukker drysses i. Hele æg tilsættes et ad gangen. Hvedemel, bagepulver, krydderier og flormelis sigtes sammen og blandes i dejen skiftevis med mælken.

Dejen fyldes i en smørsmurt springform ca. 23 cm. i diameter.

Bages  ca. 35 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.

Når kagen er afkølet kan den evt. pyntes med glasur
10540404_10152841001877171_4913030231393253373_n